Wpływ genotypu mieszańców świń i anatomicznej grupy mięśni na zawartość kwasów tłuszczowych i poziom cholesterolu u prosiąt klasy barbecue.
Opis bibliograficzny
Wpływ genotypu mieszańców świń i anatomicznej grupy mięśni na zawartość kwasów tłuszczowych i poziom cholesterolu u prosiąt klasy barbecue. [AUT.] EUGENIUSZ WIELBO, ALEKSANDER WALKIEWICZ, STANISŁAW MATYKA, MAREK BABICZ, DIANA ŁUBKOWSKA. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, EE Zootech. 2003 Vol. 21, N1 s. 231-236, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio EE Zootechnica 2003 Vol. 21, N1, s. 231-236
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:12 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 11821) wydawnictwo ciągłe #11821
PBN ID (hist.): 11821
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.