Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of blanching, freezing and thawing on some quality factors of sweet pepper (Capsicum annuum).

Opis bibliograficzny

Effect of blanching, freezing and thawing on some quality factors of sweet pepper (Capsicum annuum). [AUT.] FRANCISZEK KLUZA, SABINA WOLAK. Acta Hortic. 2003 nr 628 s. 797-808, il., bibliogr., sum, ISBN 90-6605-478-6XXVI International Horticultural Congress : Issues and Advances in Postharvest Horticulture.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Acta Horticulturae 2003 nr 628, s. 797-808, il., bibliogr., sum.
Rok: 2003
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:27

Identyfikatory

BPP ID: (46, 12047) wydawnictwo ciągłe #12047
PBN ID (hist.): 12047

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się