Rheological properties of reduced lactose whey dispersions.
Opis bibliograficzny
Rheological properties of reduced lactose whey dispersions. [AUT.] STANISŁAW MLEKO, PIOTR JANAS, T. WANG, J. A. LUCEY. Int. J. Dairy Technol. (Print) 2003 Vol. 56 No. 3 s. 157-161, il., bibliogr., abstr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Journal of Dairy Technology 2003 Vol. 56 No. 3, s. 157-161
Rok: 2003
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/journal/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 12235) wydawnictwo ciągłe #12235
PBN ID (hist.): 12235
Metryki
11,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,526
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.