Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Rheological properties of reduced lactose whey dispersions.

Opis bibliograficzny

Rheological properties of reduced lactose whey dispersions. [AUT.] STANISŁAW MLEKO, PIOTR JANAS, T. WANG, J. A. LUCEY. Int. J. Dairy Technol. (Print) 2003 Vol. 56 No. 3 s. 157-161, il., bibliogr., abstr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Journal of Dairy Technology 2003 Vol. 56 No. 3, s. 157-161
Rok: 2003
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:32

Identyfikatory

BPP ID: (46, 12235) wydawnictwo ciągłe #12235
PBN ID (hist.): 12235

Metryki

11,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,526
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się