Antioxidant activity and content of capsaicinoids from paprika fruits.
Opis bibliograficzny
Antioxidant activity and content of capsaicinoids from paprika fruits. [AUT.] IRENA PERUCKA, MAŁGORZATA MATERSKA. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2003 Vol. 12/53 No. 2 s. 15-18, il., bibliogr., abstr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2003 Vol. 12/53 No. 2, s. 15-18
Rok: 2003
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:27 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://journal.pan.olsztyn.pl/?p=rec&of…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 12238) wydawnictwo ciągłe #12238
PBN ID (hist.): 12238
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.