Wpływ systemu uprawy na zawartość i proporcje składników pokarmowych w ziarnie jęczmienia jarego.
Opis bibliograficzny
Wpływ systemu uprawy na zawartość i proporcje składników pokarmowych w ziarnie jęczmienia jarego. [AUT.] EWA MAKARSKA, MONIKA MICHALAK. J. Elem. 2003 Vol. 8 Nr 2 s. 65-74, il., bibliogr., abstr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Elementology 2003 Vol. 8 Nr 2, s. 65-74
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 listopada 2017 13:44 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 12320) wydawnictwo ciągłe #12320
PBN ID (hist.): 12320
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.