Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ zawartości tkanki łącznej na rozkład wyrobów mięsnych. (Influence of connective tissue content on the spoilage of meat products)

Opis bibliograficzny

Wpływ zawartości tkanki łącznej na rozkład wyrobów mięsnych. (Influence of connective tissue content on the spoilage of meat products). [AUT.] KRZYSZTOF LIBELT, ELŻBIETA PEŁCZYŃSKA. Med. Weter. 2004 Vol. 60 Nr 10 s. 1053-1055, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:23 lipca 2018 12:38

Identyfikatory

BPP ID: (46, 12699) wydawnictwo ciągłe #12699
PBN ID (hist.): 12699

Metryki

10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,285
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się