Wpływ zawartości tkanki łącznej na rozkład wyrobów mięsnych. (Influence of connective tissue content on the spoilage of meat products)
Opis bibliograficzny
Wpływ zawartości tkanki łącznej na rozkład wyrobów mięsnych. (Influence of connective tissue content on the spoilage of meat products). [AUT.] KRZYSZTOF LIBELT, ELŻBIETA PEŁCZYŃSKA. Med. Weter. 2004 Vol. 60 Nr 10 s. 1053-1055, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2004 Vol. 60 Nr 10, s. 1053-1055
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 lipca 2018 12:38 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.medycynawet.edu.pl/images/st…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 12699) wydawnictwo ciągłe #12699
PBN ID (hist.): 12699
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,285
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.