Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Einführung in die Lebensmittelhygiene. Hans-Jurgen Sinell. Parey Verlag, Stuttgart 2004, 280 s., il., ISBN 3-8304-4095-2.

Opis bibliograficzny

Einführung in die Lebensmittelhygiene. Hans-Jurgen Sinell. Parey Verlag, Stuttgart 2004, 280 s., il., ISBN 3-8304-4095-2. [AUT.] EDMUND K. PROST. Med. Weter. 2004 Vol. 60 Nr 10 s. 1088.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Recenzja
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:11

Identyfikatory

BPP ID: (46, 12743) wydawnictwo ciągłe #12743
PBN ID (hist.): 12743

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się