Zmiany w zawartości białka w mleku krów czarno-białych w zależności od niektórych czynników środowiskowych i genetycznych.
Opis bibliograficzny
Zmiany w zawartości białka w mleku krów czarno-białych w zależności od niektórych czynników środowiskowych i genetycznych. [AUT.] PIOTR GULIŃSKI, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, KRZYSZTOF MŁYNEK. Zesz. Nauk. - Wyż. Szk. Rol. Pedagog. im. Georgi Dymitrowa Siedlce, Zootech. (Siedlce) 1996 nr 46 s. 61-72, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:06 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 1276) wydawnictwo ciągłe #1276
PBN ID (hist.): 1276
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.