Wpływ chemicznej ochrony na aktywność antyoksydacyjną polifenoli i frakcji tokoferoli ziarniaków pszenicy twardej (Triticum durum Desf.).
Opis bibliograficzny
Wpływ chemicznej ochrony na aktywność antyoksydacyjną polifenoli i frakcji tokoferoli ziarniaków pszenicy twardej (Triticum durum Desf.). [AUT.] ANNA CIOŁEK, EWA MAKARSKA. Biul. Inst. Hod. Aklim. Rośl. 2004 Nr 231 s. 147-156, il., bibliogr., sum., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin 2004 Nr 231, s. 147-156
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:12 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ihar.edu.pl/biblioteka/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 12837) wydawnictwo ciągłe #12837
PBN ID (hist.): 12837
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.