Rheological properties of processed cheese analogue spreads with addition of whey protein polymers/aggregates.
Opis bibliograficzny
Rheological properties of processed cheese analogue spreads with addition of whey protein polymers/aggregates. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, STANISŁAW MLEKO, WALDEMAR GUSTAW. Pol. J. Nat. Sci., Suppl. 2004 No. 2 s. 37-44, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Polish Journal of Natural Sciences. Suplement 2004 No. 2, s. 37-44
Rok: 2004
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:27 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 13118) wydawnictwo ciągłe #13118
PBN ID (hist.): 13118
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.