Wolne kwasy tłuszczowe (WKT) jako wskaźnik świeżości mleka.
Opis bibliograficzny
Wolne kwasy tłuszczowe (WKT) jako wskaźnik świeżości mleka. [AUT.] WIESŁAW PODGÓRSKI, MAGDALENA POPIOŁEK-PYRZ, TERESA BOMBIK. Pr. Kom. Nauk Roln. Biol. 2003 [nr] 38 s. 203-209, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Prace Komisji Nauk Rolniczych i Biologicznych 2003 [nr] 38, s. 203-209, il., bibliogr., sum.
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:13 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 13125) wydawnictwo ciągłe #13125
PBN ID (hist.): 13125
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.