Wpływ procesu kiełkowania na zmiany w składzie frakcji białkowych jęczmienia jarego uprawianego w monokulturze i płodozmianie.
Opis bibliograficzny
Wpływ procesu kiełkowania na zmiany w składzie frakcji białkowych jęczmienia jarego uprawianego w monokulturze i płodozmianie. [AUT.] EWA MAKARSKA, MONIKA MICHALAK. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, E Agric. 2004 Vol. 59 Nr 2 s. 785-792, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura 2004 Vol. 59 Nr 2, s. 785-792
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 lutego 2019 14:01 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://wydawnictwo-old.up.lublin.pl/ann…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 13235) wydawnictwo ciągłe #13235
PBN ID (hist.): 13235
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.