The effects of 1,25-dihydroxycholecalciferol administered to the low-vitamin D3 diet on the mechanical and geometrical parameters of broiler chickens bones.
Opis bibliograficzny
The effects of 1,25-dihydroxycholecalciferol administered to the low-vitamin D3 diet on the mechanical and geometrical parameters of broiler chickens bones. [AUT.] IWONA PUZIO, TADEUSZ STUDZIŃSKI. Calcif. Tissue Int. 2003 Vol. 72 Nr 4 s. 436 [P-416], 30th European Symposium on Calcified Tissues, Rome, Italy, 8-12 May 2003.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Calcified Tissue International 2003 Vol. 72 Nr 4, s. 436 [P-416]
Rok: 2003
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.springerlink.com/content/100…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 13486) wydawnictwo ciągłe #13486
PBN ID (hist.): 13486
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.