Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Chromatographic determination of the content and the composition of extracts and essential oils from the fruits of three varieties of stalk celery (Apium graveolens L. var dulce Mill. Pers.).

Opis bibliograficzny

Chromatographic determination of the content and the composition of extracts and essential oils from the fruits of three varieties of stalk celery (Apium graveolens L. var dulce Mill. Pers.). [AUT.] AGNIESZKA LUDWICZUK, AGNIESZKA NAJDA, TADEUSZ WOLSKI, TOMASZ BAJ. JPC, J. Planar. Chromatogr. Mod. TLC 2001 Vol. 14 Issue 6 s. 400-404, bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Planar Chromatography, Modern TLC 2001 Vol. 14 Issue 6, s. 400-404
Rok: 2001
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:32

Identyfikatory

BPP ID: (46, 13707) wydawnictwo ciągłe #13707
PBN ID (hist.): 13707

Metryki

10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,555
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się