Wpływ modyfikacji chemicznej na skład mineralny preparatów białkowych z nasion soczewicy i wyki.
Opis bibliograficzny
Wpływ modyfikacji chemicznej na skład mineralny preparatów białkowych z nasion soczewicy i wyki. [AUT.] BARBARA BARANIAK, ALFREDA ROGOWSKA. J. Elem. 2005 Vol. 10 nr 1 s. 17-23, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Elementology 2005 Vol. 10 nr 1, s. 17-23
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:13 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 13785) wydawnictwo ciągłe #13785
PBN ID (hist.): 13785
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.