Analysis of free phenolic acids in the pericarp of bean.
Opis bibliograficzny
Analysis of free phenolic acids in the pericarp of bean. [AUT.] HELENA ŁABUDA, RAFAŁ PAPLIŃSKI. Electron. J. Pol. Agric. Univ. 2004 Vol. 7 Issue 2 Ser. Horticulture s. 9, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ELECTRONIC JOURNAL OF POLISH AGRICULTURAL UNIVERSTIES 2004 Vol. 7 Issue 2 Ser. Horticulture, s. 9, il., bibliogr., sum.
Rok: 2004
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:27 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ejpau.media.pl/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 13839) wydawnictwo ciągłe #13839
PBN ID (hist.): 13839
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.