Effects of dietary ascorbic acid on oxygen stress (hypoxia or hyperoxia), growth and tissue vitamin concentrations in juvenile rainbow trout (Oncorhynchus mykiss).
Opis bibliograficzny
Effects of dietary ascorbic acid on oxygen stress (hypoxia or hyperoxia), growth and tissue vitamin concentrations in juvenile rainbow trout (Oncorhynchus mykiss). [AUT.] LESZEK GUZ. Aquaculture (Amst.) 2004 Vol. 233 Issue 1-4 s. 383-392, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Aquaculture (Amsterdam) 2004 Vol. 233 Issue 1-4, s. 383-392
Rok: 2004
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 13934) wydawnictwo ciągłe #13934
PBN ID (hist.): 13934
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,627
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.