Wpływ cech ziarna żyta na proces rozdrabniania.
Opis bibliograficzny
Wpływ cech ziarna żyta na proces rozdrabniania. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, JANUSZ LASKOWSKI. Inż. Rol. 2004 Nr 5 (60) s. 101-108, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2004 Nr 5 (60), s. 101-108
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:13 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 14088) wydawnictwo ciągłe #14088
PBN ID (hist.): 14088
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.