Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ fazy dojrzałości zbiorczej na jakość plonu cebuli szalotki (Allium cepa L. Var. ascalonicum Backer).

Opis bibliograficzny

Wpływ fazy dojrzałości zbiorczej na jakość plonu cebuli szalotki (Allium cepa L. Var. ascalonicum Backer). [AUT.] MARIA TENDAJ, MONIKA PIUSIŃSKA-SIEDLECKA. Ann Univ. Mariae Curie-Skłodowska, EEE Hortic. 2005 Vol. 15 s. 65-72, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio EEE, Horticultura 2005 Vol. 15, s. 65-72, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:21 marca 2018 11:19

Identyfikatory

BPP ID: (46, 14362) wydawnictwo ciągłe #14362
PBN ID (hist.): 14362

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się