Changes of free ferulic and coumaric acid contents during malting of barley grain.
Opis bibliograficzny
Changes of free ferulic and coumaric acid contents during malting of barley grain. [AUT.] DOMINIK SZWAJGIER, JACEK PIELECKI, ZDZISŁAW TARGOŃSKI. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2005 Vol. 14/55 nr 4 s. 423-429, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2005 Vol. 14/55 nr 4, s. 423-429
Rok: 2005
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 lutego 2022 09:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://journal.pan.olsztyn.pl/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 14372) wydawnictwo ciągłe #14372
PBN ID (hist.): 14372
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.