Właściwości fizyczno-chemiczne mleka krów czarno-białych i czerwono-białych w okresie wiosenno-letnim z uwzględnieniem fazy laktacji.
Opis bibliograficzny
Właściwości fizyczno-chemiczne mleka krów czarno-białych i czerwono-białych w okresie wiosenno-letnim z uwzględnieniem fazy laktacji. [AUT.] JOANNA BARŁOWSKA, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, BARBARA TOPYŁA, JOLANTA KRÓL. Rocz. Nauk. Pol. Tow. Zootech. 2005 T. 1 nr 1 s. 163-170, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ROCZNIKI NAUKOWE POLSKIEGO TOWARZYSTWA ZOOTECHNICZNEGO 2005 T. 1 nr 1, s. 163-170, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:13 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 14382) wydawnictwo ciągłe #14382
PBN ID (hist.): 14382
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.