Pozostałości środków chemicznej ochrony roślin w żywności pochodzenia roślinnego produkowanej metodami ekologicznymi w Polsce w roku 2004.
Opis bibliograficzny
Pozostałości środków chemicznej ochrony roślin w żywności pochodzenia roślinnego produkowanej metodami ekologicznymi w Polsce w roku 2004. [AUT.] BOGUSŁAW GNUSOWSKI, JERZY SZYMONA, STANISŁAW SADŁO. Prog. Plant Prot. 2005 vol. 45 nr. 1 s. 146-151, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Progress in Plant Protection/Postępy w Ochronie Roślin 2005 vol. 45 nr. 1, s. 146-151
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 kwietnia 2019 10:42 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 14510) wydawnictwo ciągłe #14510
PBN ID (hist.): 14510
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.