Inhibition of broccoli lipoxygenase by some phenolic compounds - a short report.
Opis bibliograficzny
Inhibition of broccoli lipoxygenase by some phenolic compounds - a short report. [AUT.] BARBARA BARANIAK, ANNA KRZEPIŁKO. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2004 Vol. 13/54 No. 4 s. 339-342, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2004 Vol. 13/54 No. 4, s. 339-342
Rok: 2004
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:27 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://journal.pan.olsztyn.pl/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 14569) wydawnictwo ciągłe #14569
PBN ID (hist.): 14569
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.