Wpływ nowoczesnych technik i technologii przetwarzania pasz na walory odżywcze i jakość zdrowotną.
Opis bibliograficzny
Wpływ nowoczesnych technik i technologii przetwarzania pasz na walory odżywcze i jakość zdrowotną. [AUT.] KAZIMIERZ ZAWIŚLAK. Pasze Przem. 2004 R.13 nr 11/12 s. 12-15, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Pasze Przemysłowe 2004 R.13 nr 11/12, s. 12-15
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:13 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 14581) wydawnictwo ciągłe #14581
PBN ID (hist.): 14581
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.