Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wybrane wyróżniki jakości rzodkiewki jako skutek wykorzystania sposobu rozmrażania.

Opis bibliograficzny

Wybrane wyróżniki jakości rzodkiewki jako skutek wykorzystania sposobu rozmrażania. [AUT.] DARIUSZ GÓRAL. Tech. Chłod. Klim. 2005 nr 4 (110) s. 144-147, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Technika Chłodnicza i Klimatyzacyjna 2005 nr 4 (110), s. 144-147
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:13

Identyfikatory

BPP ID: (46, 14594) wydawnictwo ciągłe #14594
PBN ID (hist.): 14594

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się