Effect of oxafun T on the healthiness of pea (Pisum sativum L.) and on the formation of communities of rhizosphere microorganisms on this plant.
Opis bibliograficzny
Effect of oxafun T on the healthiness of pea (Pisum sativum L.) and on the formation of communities of rhizosphere microorganisms on this plant. [AUT.] ELŻBIETA PATKOWSKA. Chem. Inż. Ekol. 2005 T. 12 nr 4 s. 441-450, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chemia i Inżynieria Ekologiczna 2005 T. 12 nr 4, s. 441-450, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2005
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:27 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 14646) wydawnictwo ciągłe #14646
PBN ID (hist.): 14646
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.