Cechy rzeźne tuszek, skład chemiczny tkanki mięśniowej i ocena sensoryczna mięsa kurcząt brojlerów żywionych jęczmieniem nagoziarnistym (Carcass characteristics, chemical composition and sensorial evaluation of meat from broiler chickens fed hull-less barley)
Opis bibliograficzny
Cechy rzeźne tuszek, skład chemiczny tkanki mięśniowej i ocena sensoryczna mięsa kurcząt brojlerów żywionych jęczmieniem nagoziarnistym (Carcass characteristics, chemical composition and sensorial evaluation of meat from broiler chickens fed hull-less barley). [AUT.] RYSZARD K. PISARSKI, KRZYSZTOF SZKUCIK, IWONA PIJARSKA, HENRYK MALEC. Med. Weter. 2006 Vol. 62 Nr 1 s. 74-76, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2006 Vol. 62 Nr 1, s. 74-76
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 lipca 2018 13:43 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.medycynawet.edu.pl/archives/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 14748) wydawnictwo ciągłe #14748
PBN ID (hist.): 14748
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.