Wartość odżywcza mięsa królików (Nutritional value of rabbit meat)
Opis bibliograficzny
Wartość odżywcza mięsa królików (Nutritional value of rabbit meat). [AUT.] KRZYSZTOF SZKUCIK, KRZYSZTOF LIBELT. Med. Weter. 2006 Vol. 62 Nr 1 s. 108-110, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2006 Vol. 62 Nr 1, s. 108-110, il., bibliogr., sum.
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 lipca 2018 14:22 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.medycynawet.edu.pl/archives/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 14749) wydawnictwo ciągłe #14749
PBN ID (hist.): 14749
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.