Studia nad predykcją efektywnego czasu zamrażania żywności przeprowadzona za pomocą metodyki zalecanej przez Międzynarodowy Instytut Chłodnictwa.
Opis bibliograficzny
Studia nad predykcją efektywnego czasu zamrażania żywności przeprowadzona za pomocą metodyki zalecanej przez Międzynarodowy Instytut Chłodnictwa. [AUT.] FRANCISZEK KLUZA. Chłodnictwo (Warsz.) 1997 T. 32 Nr 4 s. 39-41, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej 1997 T. 32 Nr 4, s. 39-41, il., bibliogr.
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:06 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 1488) wydawnictwo ciągłe #1488
PBN ID (hist.): 1488
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.