Stress relaxation study of UF-milk cheese with transglutaminase.
Opis bibliograficzny
Stress relaxation study of UF-milk cheese with transglutaminase. [AUT.] STANISŁAW MLEKO, WALDEMAR GUSTAW, PAWEŁ GLIBOWSKI, JACEK PIELECKI. Egypt. J. Dairy Sci. 2004 Vol. 32 No 2 s. 237-244, il, bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Egyptian Journal of Dairy Science (Print) 2004 Vol. 32 No 2, s. 237-244
Rok: 2004
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 14886) wydawnictwo ciągłe #14886
PBN ID (hist.): 14886
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.