Antioxidant activities of cinnamic and benzoic acid derivatives (Aktywność przeciwulteniająca pochodnych kwasu cynamonowego i benzoesowego)
Opis bibliograficzny
Antioxidant activities of cinnamic and benzoic acid derivatives (Aktywność przeciwulteniająca pochodnych kwasu cynamonowego i benzoesowego). [AUT.] DOMINIK SZWAJGIER, JACEK PIELECKI, ZDZISŁAW TARGOŃSKI. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2005 nr 4 (2) s. 129-142, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2005 nr 4 (2), s. 129-142
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 lutego 2022 11:33 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://www.food.actapol.net/volume4/is…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 14944) wydawnictwo ciągłe #14944
PBN ID (hist.): 14944
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.