Laboratoryjne badania nad możliwością wykorzystania temperatury powierzchni owoców do określania intensywności parowania jako istotnego parametru oceny jakości owoców.
Opis bibliograficzny
Laboratoryjne badania nad możliwością wykorzystania temperatury powierzchni owoców do określania intensywności parowania jako istotnego parametru oceny jakości owoców. [AUT.] PIOTR BARANOWSKI, JANUSZ LIPECKI, WOJCIECH MAZUREK, RYSZARD T. WALCZAK. Acta Agrophys. 2005 Vol. 6 nr 2 (126) s. 307-318, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Agrophysica 2005 Vol. 6 nr 2 (126), s. 307-318, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:14 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta-agrophysica.org/pl/polr…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 15308) wydawnictwo ciągłe #15308
PBN ID (hist.): 15308
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.