Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Właściwości przeciwutleniajace ekstraktów z gryki odmiany Tartary.

Opis bibliograficzny

Właściwości przeciwutleniajace ekstraktów z gryki odmiany Tartary. [AUT.] BARBARA BARANIAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI, RUFA LIN. Fragm. Agron. 2006 R. 23 Nr 1 (89) s. 7-22, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Fragmenta Agronomica 2006 R. 23 Nr 1 (89), s. 7-22
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:14

Identyfikatory

BPP ID: (46, 15435) wydawnictwo ciągłe #15435
PBN ID (hist.): 15435

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się