Opracowanie receptury konserw z lędźwianu siewnego, soczewicy i grzybów.
Opis bibliograficzny
Opracowanie receptury konserw z lędźwianu siewnego, soczewicy i grzybów. [AUT.] JANUSZ KALBARCZYK. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2003 R. 10 nr 3 (36) supl. s. 72-81, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2003 R. 10 nr 3 (36) supl, s. 72-81
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:14 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 15466) wydawnictwo ciągłe #15466
PBN ID (hist.): 15466
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.