Wykorzystanie nasion gryki do produkcji wyrobów mięsnych drobno rozdrobnionych o obniżonej zawartości tłuszczu.
Opis bibliograficzny
Wykorzystanie nasion gryki do produkcji wyrobów mięsnych drobno rozdrobnionych o obniżonej zawartości tłuszczu. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, MAŁGORZATA DUDEK, MIROSŁAW BUDORAN. Inż. Rol. 2005 Nr 9 (69) s. 67-75, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2005 Nr 9 (69), s. 67-75
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 stycznia 2019 13:31 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ir.ptir.org/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 15481) wydawnictwo ciągłe #15481
PBN ID (hist.): 15481
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.