Effect of the temperature of material on the compaction of selected cereals with varied moisture content.
Opis bibliograficzny
Effect of the temperature of material on the compaction of selected cereals with varied moisture content. [AUT.] STANISŁAW SKONECKI. Annu. Rev. Agric. Eng. 2004 Vol. 3/1 s. 59-68, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annual Review of Agricultural Engineering 2004 Vol. 3/1, s. 59-68
Rok: 2004
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:27 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 15840) wydawnictwo ciągłe #15840
PBN ID (hist.): 15840
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.