The influence of water and glycerol addition on thermal processing rheology and microstructure changes of potato starch.
Opis bibliograficzny
The influence of water and glycerol addition on thermal processing rheology and microstructure changes of potato starch. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, ATZE JAN VAN DER GOOT. Electron. J. Pol. Agric. Univ. 2005 Vol. 8 issue 4 Ser. Agricultural Engineering s. 51, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ELECTRONIC JOURNAL OF POLISH AGRICULTURAL UNIVERSTIES 2005 Vol. 8 issue 4 Ser. Agricultural Engineering, s. 51, il., bibliogr.
Rok: 2005
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:14 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ejpau.media.pl/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 15842) wydawnictwo ciągłe #15842
PBN ID (hist.): 15842
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.