Comparative analysis of slaughter value and meat quality from porker-type fatteners produced by crossbreeding meat breed sows with the wild boar.
Opis bibliograficzny
Comparative analysis of slaughter value and meat quality from porker-type fatteners produced by crossbreeding meat breed sows with the wild boar. [AUT.] ANDRZEJ STASIAK, MAREK BABICZ, ANNA MAZUR, MAŁGORZATA SAŁYGA, MARTA PAWŁOWSKA. Ann. Anim. Sci. 2005 No. 2 Suppl. s. 181-184, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annals of Animal Science 2005 No. 2 Suppl, s. 181-184
Rok: 2005
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 grudnia 2017 10:28 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 15882) wydawnictwo ciągłe #15882
PBN ID (hist.): 15882
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.