Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zmiany struktury tkanki mięśniowej i wodochłonności wodnistego mięsa wieprzowego po sonifikacji.

Opis bibliograficzny

Zmiany struktury tkanki mięśniowej i wodochłonności wodnistego mięsa wieprzowego po sonifikacji. [AUT.] JOANNA TWARDA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Rocz. Inst. Przem. Mięs. Tłuszcz. 2005 T. 42/43 s. 161-169, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:14 lipca 2020 12:23

Identyfikatory

BPP ID: (46, 15999) wydawnictwo ciągłe #15999
PBN ID (hist.): 15999

Metryki

3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się