Use of content analysis of selected organic acids for the detection of berry juice adulterations.
Opis bibliograficzny
Use of content analysis of selected organic acids for the detection of berry juice adulterations. [AUT.] ANNA STÓJ, ZDZISŁAW TARGOŃSKI. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2006 Vol. 15/56 nr 1 s. 41-47, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2006 Vol. 15/56 nr 1, s. 41-47
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:27 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://journal.pan.olsztyn.pl/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 16182) wydawnictwo ciągłe #16182
PBN ID (hist.): 16182
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.