Influence of pH temperature on ferulic acid esterase and acetic acid esterase activities during malting and mashing.
Opis bibliograficzny
Influence of pH temperature on ferulic acid esterase and acetic acid esterase activities during malting and mashing. [AUT.] DOMINIK SZWAJGIER, ADAM WAŚKO, ZDZISŁAW TARGOŃSKI. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2006 Vol. 15/56 nr 2 s. 183-191, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2006 Vol. 15/56 nr 2, s. 183-191, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 marca 2025 11:06 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://journal.pan.olsztyn.pl/INFLUENC…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 16185) wydawnictwo ciągłe #16185
PBN ID (hist.): 16185
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.