Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of pH temperature on ferulic acid esterase and acetic acid esterase activities during malting and mashing.

Opis bibliograficzny

Influence of pH temperature on ferulic acid esterase and acetic acid esterase activities during malting and mashing. [AUT.] DOMINIK SZWAJGIER, ADAM WAŚKO, ZDZISŁAW TARGOŃSKI. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2006 Vol. 15/56 nr 2 s. 183-191, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2006 Vol. 15/56 nr 2, s. 183-191, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:28 marca 2025 11:06

Identyfikatory

BPP ID: (46, 16185) wydawnictwo ciągłe #16185
PBN ID (hist.): 16185

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się