Experimental characteristics of freezing of apple-pear puree with sweetening substances addition.
Opis bibliograficzny
Experimental characteristics of freezing of apple-pear puree with sweetening substances addition. [AUT.] KATARZYNA KOZŁOWICZ, FRANCISZEK KLUZA. Acta Agrophys. 2006 Vol. 7 nr 1 (132) s. 105-112, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Agrophysica 2006 Vol. 7 nr 1 (132), s. 105-112, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:27 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta-agrophysica.org/pl/polr…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 16299) wydawnictwo ciągłe #16299
PBN ID (hist.): 16299
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.