Wpływ moczenia nasion fasoli (Phaseolus vulgaris), soi (Glycine max) i soczewicy (Lens culinaris) na ich skład chemiczny.
Opis bibliograficzny
Wpływ moczenia nasion fasoli (Phaseolus vulgaris), soi (Glycine max) i soczewicy (Lens culinaris) na ich skład chemiczny. [AUT.] ANNA WINIARSKA-MIECZAN, KRZYSZTOF KOCZMARA. Acta Agrophys. 2006 Vol. 8 nr 2 (140) s. 537-543, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Agrophysica 2006 Vol. 8 nr 2 (140), s. 537-543, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:14 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta-agrophysica.org/pl/polr…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 16440) wydawnictwo ciągłe #16440
PBN ID (hist.): 16440
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.