Changes in activity of phenylalanine ammonia - lyase (PAL) and concentration of capsaicinoids during growth and ripening of hot pepper fruits caused by etephon treatment.
Opis bibliograficzny
Changes in activity of phenylalanine ammonia - lyase (PAL) and concentration of capsaicinoids during growth and ripening of hot pepper fruits caused by etephon treatment. [AUT.] IRENA PERUCKA. Biol. Bull. Poznań 1995 Vol. 32 (Suppl.) s. 22.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biological Bulletin of Poznań 1995 Vol. 32 (Suppl.), s. 22
Rok: 1995
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 1648) wydawnictwo ciągłe #1648
PBN ID (hist.): 1648
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.