Concentrations of carnosine, anserine, L-histidine and 3-methyl histidine in boar spermatozoa and sheep milk by a modified HPLC method.
Opis bibliograficzny
Concentrations of carnosine, anserine, L-histidine and 3-methyl histidine in boar spermatozoa and sheep milk by a modified HPLC method. [AUT.] MICHELLE DUCCI, SARA PACCHINI, ALBERTO NICCOLINI, ANGELO GAZZANO, D. CERRI, J. GADEA, RYSZARD BOBOWIEC, C. SIGHIERI, FRANCO MARTELLI. Pol. J. Vet. Sci. 2006 Vol. 9 No. 3 s. 159-163, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF VETERINARY SCIENCES 2006 Vol. 9 No. 3, s. 159-163
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 2 września 2020 12:45 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 16569) wydawnictwo ciągłe #16569
PBN ID (hist.): 16569
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.