Wpływ ręcznego przerzedzania zawiązków na jakość jabłoni odmiany "Szampion". >&rft.epage=>&rft.language=pol.">
Opis bibliograficzny
Wpływ ręcznego przerzedzania zawiązków na jakość jabłoni odmiany "Szampion". [AUT.] MAGDALENA KAPŁAN, PIOTR BARYŁA. Ann Univ. Mariae Curie-Skłodowska, EEE Hortic. 2006 Vol. 16 s. 19-27, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio EEE, Horticultura 2006 Vol. 16, s. 19-27, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 lutego 2019 14:03 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://wydawnictwo-old.up.lublin.pl/ann…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 16607) wydawnictwo ciągłe #16607
PBN ID (hist.): 16607
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.