Wpływ sonifikacji mięsa na dynamikę ubytku wody w procesie liofilizacji.
Opis bibliograficzny
Wpływ sonifikacji mięsa na dynamikę ubytku wody w procesie liofilizacji. [AUT.] JOANNA STADNIK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Inż. Rol. 2006 Nr 7 (82) s.415-421, il., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2006 Nr 7 (82), s.415-421
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:15 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ir.ptir.org/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 16899) wydawnictwo ciągłe #16899
PBN ID (hist.): 16899
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.