Zawartość składników mineralnych w nasionach nowych odmian roślin strączkowych stosowanych w żywieniu ludzi.
Opis bibliograficzny
Zawartość składników mineralnych w nasionach nowych odmian roślin strączkowych stosowanych w żywieniu ludzi. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, WOJCIECH RYBIŃSKI, BARBARA NALEWAJKO, EDYTA KOWALCZUK. Żyw. Człow. Metab. 2005 T. 32 Suppl. 1, cz. 1 s. 244-248, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywienie Człowieka i Metabolizm 2005 T. 32 Suppl. 1, cz. 1, s. 244-248, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:15 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 16946) wydawnictwo ciągłe #16946
PBN ID (hist.): 16946
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.