Wpływ receptury oraz warunków ekstruzji na zdolność pochłaniania tłuszczu pelletów ziemniaczanych.
Opis bibliograficzny
Wpływ receptury oraz warunków ekstruzji na zdolność pochłaniania tłuszczu pelletów ziemniaczanych. [AUT.] AGNIESZKA TRELA, LESZEK MOŚCICKI. Prz. Zboż. Młyn. (1957) 2006 R. 50 nr 8 s. 29-31, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Zbożowo-Młynarski (1957) 2006 R. 50 nr 8, s. 29-31
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:15 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 17073) wydawnictwo ciągłe #17073
PBN ID (hist.): 17073
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.