Uwarunkowania jakości mięsa zamrażanego i przechowywanego w niskich temperaturach.
Opis bibliograficzny
Uwarunkowania jakości mięsa zamrażanego i przechowywanego w niskich temperaturach. [AUT.] KATARZYNA KOZŁOWICZ, FRANCISZEK KLUZA, DARIUSZ GÓRAL. Chłodnictwo (Warsz.) 2006 T. 41 Nr 1-2 s. 60-64, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej 2006 T. 41 Nr 1-2, s. 60-64
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:15 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 17075) wydawnictwo ciągłe #17075
PBN ID (hist.): 17075
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.